Engin Çeşmeci’yi velisi ile birlikte davet ederek, ağarlayan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Yalova’mızda eğitimde iddası olan her öğrencimizin, gencimizin öncelikli olarak yanındayız, arkasındayız. Eğitimde bir marka haline gelen şehrimizde eğitim çıtasını daha da yükseğe çıkartmak hepimizin görevidir.

Başarılı öğrencilerimiz üzerinde başta değerli öğretmenler, aileleri ve eğitim öğretim kurumlarının idarecilerinin emeği vardır, her birine teker teker teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat en önemlisi de onu başaran öğrencimiz, öğrencilerimizdir. Bizler de bugün bu başarıyı takdir ediyor, tebrik ediyor ve mütevazi bir şekilde ödüllendiriyoruz.

Böylece daha büyük ve yeni başarıların da destekçisi olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu seferki denemesinde sınavında beklediği sonucu elde edememiş öğrencilerimizin de daha çok çalışarak, hem kendileri hem de Yalova adına önemli bir başarı elde edilmesine büyük bir destek sağlayacağına inanıyorum. Milli Eğitim, Gençlik, Kültür, Gençlik ve Spor komisyonu çalışmalarında ve Üstün Yetenekli Çocukların Araştırılması ve Ülkemizin Geleceğinde Etkin İstihdamlarının Araştırılması için kurulan komisyon üyeliği çalışmalarında en önemli olarak vurgulanan konu keşif ve teşvik olmuştur. Önceki aşamaları başarı ile tamamlayan arkadaşlarımıza tabii ki destek olacağız, başarılı öğrencilerimizin diğer arkadaşlarımıza örnek olmasının yanında tamamlayıcı da olmaları gerekmektedir.

Böylece eğitimde tüm mesafeleri kat edecek ve yerel, ulusal anlamda daha güzel sonuçları alan bir şehir olarak anılacak, bilineceğiz. Eğitimde marka ilimize de bu yakışır.
Engin Çeşmeci kardeşimizi, öğrencimizi, kendisini eğiten, yol gösteren tüm öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ederim” dedi. Yalova Milletvekili Temel Coşkun ile hatıra fotoğrafı çektiren Engin Çeşmeci, velisi Mustafa Çeşmeci, özel eğitim gördüğü Önder Dershanesi’nin yöneticisi ve eğitimcisi Bahadır Aladağ, ‘bir Milletvekili tarafından bu hassasiyetle karşılanmanın sevindirici, onur verici ve motive edici’ olduğunu ifade ettiler. Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkür ettiler.

 

 


 

Editör: TE Bilişim