300 üyesi bulunan grubun Burhaniye Doğa Yürüyüşü’ne 29 kişilik bir katılım gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde Yaşar Aydın’ın liderliğinde yürüyüş rotasını takip eden grup, sonbahar renkleriyle zengin bir görselliğe bürünen güzergahta harika bir etkinliğe daha imza attı.

Kivi Festivali’ne Katıldılar Ve Göç Müzesi’ni Gezdiler

Doğanın Ezgisi grubu, etkinlik kapsamında Subaşı Beldesi’nde düzenlenen 2. Subaşı Kivi Festivali’ne de katıldı. Kivi festivalinde keyifli saatler geçiren grup üyeleri, Subaşı Beldesi’nde açılan Göç Müzesi’ni de gezme imkanı buldular. Grubun müze ziyareti, müze yetkililerini de memnun etti. Müze yetkilileri, ilk kez bu kadar kalabalık bir grubun müzelerini ziyaret ettiğini belirttiler.

“Etkinliğimize katılanlara teşekkür ediyorum”

Yalova’dan başlayarak, Çiftlikköy İlçesimizin Taşköprü Beldesi üzerinden Burhaniye Köyü’ne ve oradan da Altınova İlçesimizin Subaşı Beldesi’ne uzanan etkinlik hakkında bilgi veren Doğanın Ezgisi Grubu Lideri Yaşar Aydın, “Doğa yürüyüşlerimizin Burhaniye Doğa Yürüyüşü etabını da yoğun bir katılım ve güzel bir gün ile tamamladık. Doğa yürüyüşümüzün yanı sıra, Subaşı Beldemizde gerçekleştirilen kivi festivaline de grup olarak iştirak ettik. Yine Subaşı Beldemizde açılan Göç Müzesi’ni etkinliğimize katılanlarla ziyaret ettik ve müze hakkında bilgiler edindik. Yararlı bir etkinlik gerçekleştirdiğimiz kanaatindeyim. Etkinliğimize katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim