Proje tanıtımı için yapılan Eskişehir ziyaretinin Engelli Bir Arkadaşım Olsun Projesini geniş kitlelere duyurma amacında büyük bir adım olduğunu belirten BİVED Başkanı Ergül Dağcı projelerinin beklediklerinden kat kat daha fazla ses getirdiğini söyledi. Projeye gösterilen ilginin toplumda böyle bir kaynaşmaya ne kadar ihtiyaç olduğunun bir göstergesi olduğunu ve bunun meyvelerini almaktan haklı bir onur duyduklarını belirtti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen adına Jale Nur Sullu'nun kabul ettiği BİVED heyeti sundukları plaket ve çeşitli armağanlarla Eskişehir’in konukseverliği için teşekkür ederken projelerini anlattılar. BİVED heyetine Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin engellilerle ilgili çalışmaları hakkında ise detaylı bilgiler verildi.

Eskişehir’de bilim ve uzay merkezi, Disneyland, balmumu heykel müzesi, cam müzesi, porsuk çayı, kent park gibi yerleri de gezme imkanı bulan BIVED üyeleri ve öğrenci temsilcileri Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ve Eskişehir halkının 3 gün boyunca kendilerine son derece konuksever yaklaşımından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim