Çiftlikköy Sahil Mahallesi’nde bulunan Ergül Market’in ardından işletmeci Ergül Yıldırım tarafından hizmete açılan Ergül Şarküteri;  doğal, üreticiden tüketiciye kaliteli kahvaltılık çeşitleriyle ilçe halkının beğenisine sunuldu.

Sahil Mahallesi Meltem Caddesi’nde Çiftlikköylülerin hizmetine giren Ergül Şarküteri’nin açılışı Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ve kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti. Çiftlikköy’de doğal kahvaltılık ürünlerine olan talebi ve ihtiyacı gözlemledikten sonra böyle bir işletme açmaya karar verdiklerini belirten işletmeci Ergül Yıldırım, yöresel lezzetleri, üreticiden tüketiciye aracısız ulaştıracaklarını, böylelikle işletmelerinde yılın on iki ayı uygun fiyat garantisiyle Çiftlikköylülere hizmet vereceklerini dile getirdi.

Kahvaltılık çeşitlerini üreticiden direk tüketiciye ulaştıracaklarını dile getiren Ergül Yıldırım , “Çanakkale’nin, Balıkesir’in yöresel peynirleri, Van otlu peyniri yanı sıra organik reçel, bal çeşitleriyle Çiftlikköylülere kaliteli ve hijyenik bir ortamda on numara hizmet vermeyi amaçlıyoruz.” diyerek hedeflerini açıkladı. Ergül Şarküteri, doğal ve kaliteli kahvaltılık seçeneklerin yanı 
sıra taze sebze ve meyve reyonuyla da hizmet verecek.

Editör: TE Bilişim