Teknolojinin ilerlemesi, Cep telefonlarının artık neredeyse bir fotoğraf makinesi işlemi gördüğü günümüzde Foto Merak teknolojiyi takip ederek Yalovalı vatandaşlara hizmet etmenin gururunu yaşarken, Yaz sezonuna yaklaştığımız şu günlerde ise Foto Merak ailesi yaz sezonuna hazır bir şekilde dünya evine girecek olan çiftleri açık hava stüdyolarına bekliyor.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda en iyi hizmeti müşterilerine vermeye çalıştıklarını belirten Foto Merak sahiplerinden Leyla Kocacenk Keskin; “ Her yıl olduğu gibi bu yılda da müşterilerimize ve misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Dış mekan ve Stüdyo çekimlerimizle kaliteden ödün vermeden ve teknolojiyi takip eden ekipmanlarımızla müşteri memnuniyetini ön planda tutacağız” dedi.

Dış Mekan Çekimleri için kendi Açık Hava Stüdyo Platformunun bu senede revaçta olduğunu belirten Leyla Kocacenk Keskin; “ Türkiye’de ilk olan kendi açık hava stüdyomuzda müşterilerimize bu yılda en güzel hizmeti vereceğiz. Üstelik bu yıl Açık Hava stüdyomuzu tercih eden başta çiftler ve diğer vatandaşlarımız yenilenen mekanımızda sürprizlere açık olsunlar. Çünkü bir çok aksesuar ve çekim alanlarımız yenilendi ve yenilenmeye devam ediyor” dedi.

Editör: TE Bilişim