Yalova Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Tedavi amacıyla serviste bulunan çocuklar yüz boyama etkinliğinde doyasıya eğlendiler.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yalova Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde de kutlandı. tedavi amacıyla serviste yatan minikler için yüz boyama etkinliği gerçekleştirildi. Sağlık ekiplerinin de katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte miniklerin yüzleri rengarenk boyanarak eğlenmeleri sağlandı. Bir an olsun hastalıklarını unutarak çocukluğun neşesini yaşayan minikler unutulması güç bir gün geçirdiler. Miniklerin neşesine sağlık çalışanlarının yanısıra çocukların velileri de eşlik ettiler. Gerçekleştirilen yüz boyama etkinliği sayesinde çocuklarının bayramı kutlamaktan mahrum olmadıklarını belirten veliler, "Bunu düşünen ve hayata geçiren Yalova Devlet Hastanesi Çocuk Servisi yetkililerine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız hastanede de olsalar bayramın heyecan ve coşkusunu yaşama şansı buldular. Bir an olsun hastalıklarını unutup çocuk olmanın neşesine büründüler " diye konuştular.
Yalova Devlet Hastanesi Çocuk Servisi yetkilileri ise, "Çocuklarımızın mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Onlarla birlikte eğlenmekten ve bayramı yaşamaktan bizlerde büyük keyif aldık" şeklinde konuştular. 

Editör: TE Bilişim