Butik ev yemeklerini kendilerine has bir tarzla yorumlayarak müşterilerine servis eden Müzeyyen’in Sofrası’nda yeniliklerin sürdüğünü belirten şef Görkem Gültekin, toplu kahvaltı organizasyonları ile de hizmet sunmaya başladıklarını söyledi.

Türkiye ve İngiltere’de birçok işletmede çalışan şef Görkem Gültekin tarafından Yüzüncü yıl Caddesi’nde hizmete sunulan Müzeyyen’in Sofrası, butik ev yemekleri ile Yalovalı lezzet avcılarının kısa sürede vazgeçemedikleri mekanlardan birisi haline geldi.

Türk Mutfağı’nın en özel lezzetlerinin yanı sıra kendi işletmelerine has spesiyallerden birisi olan kuzu incik yemeğinin oldukça özel bir tat olduğunu belirten Şef Görkem Gültekin, “Ev yemeklerinin yanı sıra kendimizin geliştirdiği kuzu incik çok özel bir lezzet olarak işletmemizde ilgi görüyor. Bu yemeği yaparken, tarçın, karanfil gibi farklı baharatlar kullanılarak üç saat boyunca pişiriyoruz. Bunun yanı sıra butik ev yemeklerini özel bir sunumla müşterilerimize servis ediyoruz. Ayrıca tatlı olarak da Balkan tatlısı trileçe, fırın sütlaç ve ev yapımı baklava da tatlı listemizde yer alan lezzetler” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim