Kent Meydanında bir araya gelen bisikletçiler, tur kaptanı Aykut Celep’in öncülüğünde Kadıköy’e pedal basarak köy kahvesinde yiyecek içecek molası verdi.

Bisikletçilere bu kafede indirim var

Yaklaşık 30 bisikletçi, bir süre dinlendikten sonra aynı güzergahtan Kent Meydanına gelerek turun bu kısmını tamamladı. Tur sonrasında Cumhuriyet Caddesi’nde PAB üyesi Haluk Aydın tarafından işletilen Merakuyu Çayevine giden bisikletçiler Aydın’ın yeni mekanının hayırlı olmasını diledi. Aydın da, çayevinde bisikletçilere her içecek ve yiyeceklerde yüzde 20’lik bir ‘bisikletçi indirimi’ uyguladıklarını belirterek PAB üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Festival hazırlıkları sürüyor

Öte yandan 2.bisiklet festivali için Perşembe Akşamı Bisikletçileri hazırlıklarını sürdürüyor. 31 Mayıs, 1-2 Haziran tarihlerinde yapılacak olan festival için Yalova Belediyesi ile işbirliği içinde hazırlık faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten PAB Yalova Derneği Başkanı Özlem Bayrı, festivale katılacakların internette pabyalova.com adresinden kayıt yaptırmaya devam ettiğini ifade ederek, katılımcılar için tasarlanan özel festival formasının da festival anısı olarak bisikletçilere hediye edileceğini belirtti. Bayrı, festivalin her yönüyle geçtiğimiz yıl yapılan ilk festivalden daha iyi olması için belediye ile koordinasyon içinde çalıştıklarını söyledi.
Editör: TE Bilişim