Gaziosmanpaşa, İsmetpaşa, Mustafa Kemal Paşa ve Kirazlı Sanayi Sitesi’nde verilen iftarlarda vatandaşlarla buluşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son olarak Bayraktepe Mahallesi sakinleriyle kurulan iftar sofrasında bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına Bayraktepe Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan İftarın ve duanın ardından mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Salman; “Yalova Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz mahalle iftarları ile komşular ve mahalleliler ile dostluğumuz ve samimiyetimiz daha da çok pekişiyor. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde bizlerin refahı ve huzur için 3 vatan evladımız sırf bizler rahat etsin, huzurlu olsun diye bugün çıkan çatışma sonuncunda şehitlik mertebesine ulaştılar. Rabbim onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun. İnşallah oruçlarımızı sıhhat ve huzur içinde tutarak hep birlikte bayrama sevdiklerimizle birlikte gireriz” dedi.

Ramazan Şehrinde Programlar İptal Edildi

Kuzey Irak’ta şehit düşen 3 askerimizin haberi alınır alınmaz Başkan Salman’ın talimatları doğrultusunda Ramazan Şehrinde müzikli tüm programlar iptal edilerek başka güne ertelendi.

Editör: TE Bilişim