Gerçekleşen ziyaretlerin ilkini Yalova Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gencer ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptı. Bu ziyaretin hemen akabinde GARDEN A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Okul ve Yönetimini ağırlayan Başkan Salman, konuklarına yapmış oldukları ziyaret ve iyi dilekleri için teşekkür ederek başarılar diledi.

“Sizleri Yakından Takip Ediyorum”

Yalova Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Başkan Salman; “Sizler güzel bir ekip oldunuz. Zaten bir kadın elini taşın altına koyuyorsa oradan başarısızlık beklenmez. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Ülkemizin belli bölgelerinde kadın kooperatifleri kuruluyor ve başarılı işlere imzalar atılıyor. Bu yönde girişiminiz olduğunu biliyorum. Bizde elimizden gelen desteğin en iyisini vermeye hazırız” dedi.

İkinci Konuk Garden A.Ş Oldu

Yalova’nın bir çiçek kenti olduğunu belirten Başkan Salman; “Yalova çiçekçilik sektörü ile ülkemizde ön planda olan bir kentimiz. Bizde Yalova Belediyesi olarak yapmış olduğumuz peyzaj ve düzenleme çalışmalarıyla kentimizde bu havayı yaşatıyoruz. GARDEN A.Ş’de kentimizin en önemli kuruluşlarından biri. Yalova’nın çiçek kenti olduğunu ve bu sektörün daha da gelişmesinde öncü olan bir kuruluş. Bünyesinde bir çok kişi istihdam edilmekte ve her geçen gün daha da büyümektedir” dedi.

Editör: TE Bilişim