Karaca Arboretum'da gerceklestirilen ziyarete SUGEM üyesi ve Bilim, Sanat ve Gençlik araştırmaları Derneği Başkanı Mustafa BOLAK, SUGEM Üyesi Mustafa TAŞÇI, Sugören Köyü Muhtarı M.Osman KARATAŞ, köy büyüklerinden Seydi ÖZCELİK ve Yusuf Deniz İNAN katildilar.


Karaca Sugören Köyu için en ideal ağac türlerinin çınar, akasya ya da selvi olabileceğini ifade etti. Ağaçaları temini konusunda elinden geleni yapmak istediğini de ileten KARACA Bu calışmalardan ötürü boyle duyarlı bir gençliğe sahip olduklari icin Sugörenlileri can-i gonulden kutladi.

SUGEM'den Karaca'ya Hatıra Albümü

Hayrettin KARACA'NIN Sugoreni ziyareti esnasinda cekilen fotoğraflardan bir albüm oluşturduklarını söyleyen Bolak ziyaret esnasından ölümsüzlestirilen kareleri hediye etmekten mutlu oldugunu ifade etti. Arboretumun kapılarını ardına kadar açarak misafirlerine evinide gezdiren KARACA kitaplığındaki güncel çok sayıdaki yerli ve yabancı dergi ve mecmuaları takip ettiğini ifade etti ayrıca bugün kadar aldığı toplam ödül sayısını 200 e yakın olduğunuda belirtti. Türkiyenin her tarafında Toprak dede olarak bilindiğini ve sayısız davetler aldığını söyleyen Karaca yaşı itibariyle çoık fazla davetlere gidemediğini iletti.

Editör: TE Bilişim