Şeker hastalığı nedeni ile ayağı kesilmek zorunda kalan Otizm hastası Erhan Tahsin Yılmaz'ın ailesi, çocuklarına tekerlekli sandalye alacak ekonomik güçlerinin olmaması nedeniyle yetkililerden yardım bekliyor. 
Yalova'nın Çiftlikköy İlçesinde yaşayan Otizm hastası Erhan Tahsin Yılmaz bir süre önce Şeker hastalığına bağlı komplikasyon nedeniyle ayağını kaybetti. Yalova Devlet Hastanesindeki operasyonla ayağı kesilmek zorunda kalan talihsiz gencin ailesi ise şimdi ne yapacaklarını bilemiyorlar. Zira aile maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarına tekerlekli sandalye alamıyor. Hal böyle olunca da çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak ya da dolaştırmak için dışarı çıkartmaları mümkün değil. Anne Fitnat Yılmaz, "Oğlumu kucağımıza alarak dolaştıramayız. Zira bizim taşıyamayacağımız kadar ağır. Ama onun da dolaşması ve ihtiyaçlarını gidermesi lazım. Ayağı kesildiği için bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız var ama onu alacak maddi gücümüz yok. Umarız yetkililer sesimizi duyar ve bize yardım ederler dedi. 
Aile kendilerine yardımda bulunmak isteyenlerin 0538 023 63 67 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini dile getirdi. 
Editör: TE Bilişim