Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğünün Yalova'da uygulattığı Yalova Gençlik Merkezinin yaptığı Çiçek Yetiştiriciliği  Kampı sertifika töreni ile tamamlandı.
  Yalova Gençlik Merkezi olarak 20 kasım da Yalova'da başlattığımız Çiçek Yetiştiriciliği  Kampı 24 kasım itibariyle sertifika dağıtım töreniyle noktalanmıştır. Törende konuşan Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Celal Kahveci projeye köylerden seralarda çalışan 18-29 yaş arası  gençlerimiz 5 gün boyunca aldıkları akademik eğitim ve artından alanlarda bu eğitimin uygulamasını yaparak sektörün tamamını tanıma ve öğrenme fırsatını buldular. Projenin amacı sektörde çalışan gençlerin sektörün tamamını öğrenerek yaptıkları işi büyütme geliştirme ve para kazandıracak yenilik yapabilme idi. Bu amaçla hazırlayıp uygulamaya koyduğumuz Çiçek Yetiştiriciliği  Kampı''na katılan gençlerimiz büyük bir azimle, gayretle ve istekle programı gerçekleştirdiler. Kahveci konuşmasında gençlerdeki öğrenme azmini gördükçe hedeflenen inovasyonu sağlayacaklarından hiç kuşkum yok dedi. Kahveci Çiçek Yetiştiriciliği  Kampının gerçekleşmesinde emeği olan Yalova üniversitesine, Atatürk Araştırma Enstitüsüne, Tarım il müdürlüğüne İş kur İl Müdürlüğüne ve alanda uygulama konusunda katkı veren Yalova çiçek  mezadına Garden A.Ş.  ye teşekkür ederek sertifika dağıtım törenine geçildi.
 Törene katılan gençlik hizmetleri il müdür vekili Gençer İlhan, İş- Kur il müdürü Erhan Dede, Tarım İl müdürü Suat Parıldar, Atatürk Araştırma Enstitüsü Müdürü Yılmaz Boz, İl Milli Eğitim Müdürü ALİ Tosun ,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şeref Tali , Ticaret İl Müdürü Alparslan Tunalı,  Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Aydın, Hüseyin Çibir ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü  Şube Müdürü Ertan Arabacı katılan gençlere sertifika vermesinin ardından gençlik merkezi müdürü bütün katılanlara teşekkür ederek program sona erdi.

Editör: TE Bilişim