Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

Yeşil Kırmızılı ekibin formasını giyen sonrasında ise 1979 yılında Yalovaspor’un başkanlık koltuğuna oturan Şener, İstanbul Amatör Kümede şampiyonluk yaşayarak 3. Lige taşımıştı. Beyefendi kişiliği ile tanınan 1944 doğumlu Turan Şener, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede uzmanlığını tamamlamıştı.

1969 yılında doktorluğa başladı. Kamu ve özel sektörde uzun süre hizmet veren Dr. Şener; sırasıyla Haydarpaşa Numune Hastanesi, Karabük Hükümet ve Belediye Tabipliği, Heybeliada Askeri Lisesi, Kılıç Dispanser Tabipliği, AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş., AKKİM Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş., AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş., AK-AL Tekstil Sanayi A.Ş., AK-TOPS Tekstil Sanayi A.Ş. Merkezlerinde işyeri hekimliği yaptı. Yalovaspor’un efsanelerinden Turan Şener son olarak Özel Atakent Hastanesi'nde hasta kabulüne başlamıştı.

Yalova’da sporun gelişmesi adına birçok faaliyette bulunan Şener, Yalovaspor başkanlığının yanı sıra birçok kez yönetimlerde yer alırken Yalova’yı İl Yapma Komitesi Başkanlığı, Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Başkanlığı görevlerinde de bulundu.
Yalova Gazetesi olarak ilimizin sevilen ismi Turhan Şener’e Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Editör: TE Bilişim