Yalova Cumhuriyet Meydanı'nda BiAile Parti Evi & Çocuk Kulübü ve Bebek Oyunu TV ortaklığında Yalova'nın ilk çocuk şenliği yapıldı. İl ve ilçeleri genelindeki tüm anaokulları, ilköğretim okulları da Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla davet edildiği festivalde çocuklar gönüllerinde eğlendi.

Uzun süren hummalı hazırlıklar neticesinde hazırlanan bu organizasyonda festival Jojobet günü etkinlikler 3 ayrı koldan yürütüldü. Alanda animatörler, illizyonistler, 50 çocuktan oluşan ritm şov, uzun bacaklar, özel şovmenler çocukları eğlendirirken, özel etkinlik çadırlarındaki bazı anaokulları ve firmalar çocuk gelişim uzmanları eşliğinde miniklerle birlikte sürekli faaliyetler gerçekleştirdiler.

Eş zamanlı olarak, ana sahnede ödüllü yarışmalar, mini konserler, kukla tiyatroları, animasyonlar, interaktif oyunlar, poi dansları, hiphop gösterileri ve dans gösterileri yapıldı.
Festival alanında çok sayıda seçkin firmaların ve sponsorların tanıtım ve promosyon stantları yer aldı ve gün boyunca yapılan çekilişlerle yüzlerce hediye verildi.

Cumhuriyet Meydanı, hem çocuklar hem de yetişkinler için ideal bir bahar eğlencesi ve keyfi sundu.

Editör: TE Bilişim