Cihad Keskin, Eyüp Akyol, Feyza Nur Keskin, Ezgi Doğan, Cansu İlhan ve Buğrahan Haydaroğlu’nun katıldığı programda Grup BSG Yetenek Sizsiniz Türkiye’de bir ilke imza atarak Yetenek Sizsiniz Türkiye parodisiyle sahne aldı. Yalovalı yetenekler hazırladıkları skeçte Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’ın yanı sıra çeşitli yeteneklere de hayat verdiler.

Skecin yazarı Cihad Keskin, “Bu skeci yazarken açıkçası epey çekinmiştim. Zira netice itibariyle belirli bir yere gelmiş bir programın içinde o programın parodisini yapmak, jürileri, jürilerin tam karşısında canlandırmak gerçekten bir cesaret işi, bir özgüven işi. Fakat ekip olarak o denli inanarak hazırlandık, tüm detaylara o denli dikkat etmeye çalıştık ki tüm jüri üyelerinden geçer not aldık. Bu doğrultuda tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bize her koşulda destek veren seyircilerimize de minnettar olduğumuzu da belirtmek istiyorum.” dedi.

Sergen Yalçın ve Acun Ilıcalı’dan “evet” oyu alan ekip Hülya Avşar’dan “5 yıldızlı evet” alarak adını ikinci tura yazdırdı.

İkinci tur hazırlıklarına hemen başladıklarını söyleyen Grup BSG üyeleri, Yalova’daki oyunlarını da sürdüreceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim