Tezcan, “Öğretmeninize ömür boyu teşekkür etmeye, öğretmeniniz adına fidan dikmeye ne dersiniz?” dedi. TEMA Vakfı, bir öğretmene verilebilecek en anlamlı hediyenin onun adına dikilmiş bir fidan olacağını düşünüyor. Bu sebeple 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimiz adına fidan bağışı yapılmasını sağlamak için Vakıf tarafından bir dizi çalışma yapıldı. Öğretmenlerimize özel bir fidan bağışı sertifikası hazırlandı. Yapılan planlamaya göre öğrenciler yada veliler isterlerse TEMA vakfına öğretmenleri adına fidan dikilmek üzere bağış yapabilecekler. Vakıf tarafından düzenlenecek sertifika bağışçılara ulaştırılacak. Bağışçılar da sertifikayı öğretmenler gününde hediye olarak verebilecek.

“Kampanya büyük ilgi görüyor”

TEMA Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan "Türkiye genelinde başlatılan bu uygulama büyük ilgi görüyor. Yalovamızda da bağış kampanyası sürüyor. Bir fidan için 5 TL olmak üzere en az 5 fidan bağışlamak gerekiyor.Bağış ödemesi TEMA Genel Merkezi'ne ulaşır ulaşmaz hemen sertifika düzenlenip bağışçıya gönderiliyor. Yapılan bağış ile İzmir Urla'da oluşturulan hatıra ormanına öğretmen adına ağaç fidanı dikiliyor.

Bağışta bulunmak isteyenler aşağıda belirtilen yolları kullanabilirler.Bağışlar Vakıf Genel Merkezi tarafından kabul edilmektedir. Biz il temsilciliği olarak bağış yapmak isteyenlere daha ayrıntılı bilgi aktarma ve bağış formu vermek suretiyle yardımcı oluyoruz.(0532 383 70 09- 813 11 88) Tüm öğretmenlerimizin gününü içtenlikle kutluyor,  başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak  ebediyete göç etmiş öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz" dedi. Bağış Yapmak için www.tema.org.tr adresinden online bağış seçeneği tercih edilebileceği gibi, TEMA Vakfı'na [email protected] adresinden mail yoluyla da ulaşılabiliyor. Veya 0212 283 78 16 - dahili 185 nolu telefon ile ilgili kişi Banu Şerefhanoğlu ile irtibat kurulabiliyor. 

Editör: TE Bilişim