Yalovalı 55 çiftçi ‘Milli Tarım Projesi’ kapsamında Ankara Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
Türkiye genelinde çiftçiler; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geliştirilerek uygulamaya konulan ‘Milli Tarım Projesi’ kapsamında "Cumhurbaşkanımız ile Milli Tarım Buluşması" adlı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara'da bir araya geldi. Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü de 55 çiftçiyi 2 teknik personel nezaretinde Ankara’daki buluşmaya götürdü. Yalova’lı çiftçiler Beştepe’deki Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde stant açarak beraberlerinde getirdikleri Yalova’ya özgü çilek ve süs bitkilerini sergileyerek katılımcıların beğenisine sundular.
Yalovalı çiftçiler ‘Milli Tarım Buluşmasında’ Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi
Yalovalı 55 çiftçi ‘Milli Tarım Projesi’ kapsamında Ankara Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

YORUM EKLE
1
"Geofit Bahçesi kentimizin tanıtımına büyük...
2
"Termal Yalova Turizminin Gözdesidir"
3
Vali Yılmaz'dan Garden A.Ş'ye Ziyaret
4
Susuzluk kapıya dayandı
5
Balıktaki bolluk et satışlarını düşürdü
6
Korsan Ve Kaçak Turlara Sıkı Denetim Geliyor
7
Çiftlikköy Tekvandocularından Madalyalara Ambargo...
8
“Kötü Gidişe Sarıyer Maçıyla Dur Diyeceğiz”...
9
Erkoç’tan Yalova’ya Teşekkür
10
Altınova Tersaneler Spor Kulübü Rusya’dan Üçüncülükle...
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:50

GÜNEŞ
06:21

ÖĞLE
13:09

İKİNDİ
16:50

AKŞAM
19:47

YATSI
21:11