Öte yandan 66 aylık çocuk 0 numara okul formalarının velilerin kafaları karışık olduğundan ötürü rağbet görmediği dile getirdi
66 Aylık öğrencilerin minik formaları
Önümüzdeki hafta başlayacak olan 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde velilerin okul giysileri alışverişlerinde yoğunluk yaşanırken 66 aylık çocukların forması dikkat çekiyor. Mini okul formalarının tezgahlarda yerinin alması gözden kaçmazken talepler ise oldukça düşük.

Yalova’daki okulların tamamı ve ilçelerdeki pek çok okulun formalarını bulundurduklarını söyleyen Cumhuriyet Caddesi’ndeki Sümeray’ın yetkilisi Faruk İnce, okul formalarının fiyatların 70 TL ile 150 TL arasında değiştiğini dile getirdi. Okul kıyafeti forma, badi ve hırkadan meydana geliyor. Yaklaşık 80 okulun formalarını satışa sunduklarını belirten İnce, velilere de uyarıda bulunarak, “Okul kıyafeti alışverişlerinizi son güne bırakmayın” çağrısında bulundu.
YORUM EKLE
1
Balık bol ama müşteri az!
2
Sözlü Önergelere Cevap Geldi
3
‘Bikerfest’ 12 yarın başlıyor
4
Afet riskli alanlar hakkında kanunu anlattı
5
TOKİ’de felaketin eşiğinden dönüldü
6
Keskin “Yılbaşına kadar bütün araçlar değişecek...
7
Etibank’ta karar!
8
“Yalova’nın geleceği parlak”
9
Meclis yasadışı tesise ruhsat vermedi
10
Sert ailesinin acı günü
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:43

GÜNEŞ
06:15

ÖĞLE
13:08

İKİNDİ
16:51

AKŞAM
19:51

YATSI
21:16