Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve aynı zamanda Yalova Üniversitesi eski Öğretim Üyelerinden olan Prof. Dr. Davut Kavranoğlu Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsünü ziyaret etti. Merkez Kampüste yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceleyen Prof. Kavranoğlu Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu ile birlikte kampüs alanını gezerek inşa edilecek olan binalar ve konumları hakkında Rektör Profesör Eruslu’dan bilgi aldı.

Profesör Kavranoğlu incelemeleri esnasında yaptığı açıklamada Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nin tamamlanmasıyla birlikte bu bölgede Türkiye’nin en güzel yeni üniversitesinin inşa edileceğini ifade ederek söz konusu arazinin Yalova Üniversitesi’ne tahsisinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Prof. Kavranoğlu yerleşke içinde teknokent kurulması öngörülen bölgeyi de inceleyerek Üniversite-sanayi işbirliğinde teknokentlerin büyük öneme sahip olduğuna vurgu yaptı.

Profesör Kavranoğlu ilerleyen süreçte de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak Yalova Üniversitesi destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu’da yaptığı konuşmada Profesör Kavranoğlu’na ziyaretten dolayı teşekkür ederek “hep birlikte azimle çalışarak Türkiye’nin en güzel bölgelerinden biri olan Yalova’ya en güzel üniversite kampüsünü kazandırma gayreti içinde olacağız “ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim