GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy Ortaokulu öğrencileri, bilgi yarışmasında sorulan soruların tamamına doğru cevap vererek ilçe birinciliği derecesini elde etti.

Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgi yarışması, büyük bir çekişme ve heyecana sahne oldu. GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy Ortaokulu konferans salonunda yapılan bilgi yarışmasına Çiftlikköy ilçesinde bulunan altı ilköğretim okulu katılırken yarışmada öğrencilere toplam 20 soru soruldu. Türkçe,  Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve aktüel konulardan oluşan sorular karşısında okul takımları kıyasıya mücadele ettiler.

Aslı Kevser Danış, Atalay Kiya ve Ahmet Kaan Hızarcı’nın yarışmacı olarak temsil ettiği GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy Ortaokulu, soruların tamamına doğru cevap vererek birinci oldu ve okullarına haklı bir gurur yaşattı.

19 soruya doğru cevap veren Taşköprü Ortaokulu ise ikinci olurken 17 soruya doğru cevap veren Gazi Abdurrahman Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.Yarışmada birinci olan GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy Ortaokulu öğrencilerinin kupası ve ödülü, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman tarafından kendilerine takdim edildi.

Editör: TE Bilişim