Çiftlikköy ilçesi yeni bir eğitim yuvasına daha kavuşuyor. Siteler mevkiinde yapılacak olan Siteler İlkokulu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı. 
Yalova'da eğitimin güçlendirilmesi amacıyla ihtiyaç olan noktalar belirlenerek buralarda yeni okulların yapılmasına devam ediliyor. Bu kapsamda Çiftlikköy ilçesi Siteler mevkiinde bir süreden beri en büyük ihtiyaç haline dönüşen okul nihayet yapılıyor. 2015/2016 eğitim öğretim yılında hizmete girmesi planlanan Siteler İlkokulu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Temel atma törenine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral İ.Özdem Koçer katıldı. Burada söz alan Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan okulun teknik detayları ve yapım aşaması hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Törenin açılışında konuşan Yalova Valisi Selim Cebiroğlu eğitimin önemine değindi. Eğitimsiz bir milletin yok olmaya mahkum olduğunu dile getiren Cebiroğlu, "İlimizde çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim almaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bugün burada bir eğitim yuvasının daha temelini atmanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu okulumuz en kısa sürede tamamlanarak bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarına eğitim vermeye başlayacaktır. Okulumuz daha şimdiden vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun" diye konuştu. 
Ardından okulun temeline ilk harcı koyacak olan butona ise Valisi Selim Cebiroğlu, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral İ.Özdem Koçer birlikte bastılar. 
Editör: TE Bilişim