Etkinlik süreci içerisinde yapmış olduğu ilk etkinlikte birçok önemli ismi ağırlayan Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü, başarılarını kanıtlamış isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Etkinliğe Çınarcık Meslek Yüksekokul Müdürü ve Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Salih Batal, Yerel Yönetim Program Başkanı İzzet İsmail Dur, Kocaeli B. B. Müfettiş Yardımcısı Şeref Erol, TRT Yapımcısı Cemal Galata, TRT Muhabiri Ahmet Cahit Şahiner, Gelir Uzman Yrd. Oğuz Karahan ve öğrenciler katıldı.

Birçok ülkede, yüksek öğretim mezunu gençlerin iş bulmakta sıkıntı yaşadığını belirten Şeref Erol mezun olan öğrencilerin nerede ve nasıl iş bulacaklarını bilemediklerini dile getirdi. Bu yaşanılan süreç içerisinde çevrenin öğrencilere dediklerini dikkate almamalarını bunu dikkate aldıkları takdirde sürece başarıyla emin adımlarla ilerleyemeyeceklerini söyledi.

Yaklaşık iki saat süren etkinlikte öğrenciler girecekleri DGS ve KPSS sınavları hakkında bilgiler aldı. Kendi bölümleri üzerinde puanlama sistemi hakkında önemli detayları öğrenen öğrenciler katılımcılara teşekkür ettiler.

Neşeli sohbetler, Hatıra Plaketlerin Takdimi ve Fotoğraf Çekimleri sonrası Kariyer Günlerinin 3. Etkinliği sona erdi.
Editör: TE Bilişim