Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu bina inşaatının yapımı tamamlanmak üzere. Çınarcık Belediye Belediye Başkanı Murat Erdoğan meslek yüksek okulunun inşaat ve yol çalışmalarını inceledi.Konu ile ilgili açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan; ’’İlçemizde  yer alan Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulunun  inşaatı bitmiş durumda.Bina içerisinde son çalışmalar bitmek üzere.

2010 yılı Aralık ayında inşaatına başlanan, bodrum ve giriş katı tamamlanan, Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu 2000 m²’lik alana kurulmuştur. Meslek Yüksekokulu binası toplam bir bodrum, zemin kat, iki normal kat olmak üzere 8000 m²’lik kapalı alana sahipdir.

Bina inşaatı tamamlanmış ve 2012-2013 akademik yılı için hazır hale getirilmiştir. Son olarak Meslek Yüksek Okulumuzun parke yol çalışmaları ve çevre düzeni için çalışmalar devam etmektedir.Bu çalışmalar da hızla devam etmekte ve önümüzdeki günlerde bitirilmek üzere çalışılmaktadır. Meslek Yüksek Okulumuz yeni akademik yılında tüm öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.
Editör: TE Bilişim