Güven, 15 Ekim’de Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde açılacak olan geçen dönem kursiyerlerinin fotoğraf çalışmalarından oluşan fotoğraf sergisine Yalovalı fotoğraf severleri beklediklerini söyledi.

Yeni kurs kayıtlarının Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini belirten Sebahattin Güven, modüler sistemde gerçekleştirilen eğitimlerin her dönem yeni kursiyerlerle devam ettiğini  eylül –temmuz dönemine katılan kursiyerlerin yeni dönemde de kurslara
 katılım göstereceğini belirtti.

Geçen sene gerçekleştirilen Fotoğrafçılık Kursu’na 25 kursiyerin katıldığını belirten Güven, “Kursa katılanlardan 22 arkadaşımız başarıyla mezun oldu. Kurs süresince analog fotoğrafçılıktan başlayarak dijital fotoğrafçılığa kadar bütün dersleri gördük. Kursiyerlerimizin gördükleri dersleri geliştirmeleri ve pratik yapmalarını sağlamak amacıyla çevre illere fotoğraf çekimi gezileri düzenlendi. İnsan konulu objeler, manzara fotoğrafları ve özellikle gece fotoğrafları çekimleri yapıldı.

Yapılan çalışmalarda Yalova’nın bütün bölgelerine ait fotoğraf çekimleri yapıldı. Yaptığımız çalışmaları 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisiyle Yalovalılarla paylaşacağız. Bu sergilerimiz her kurs dönemi sonunda düzenlenmeye devam edecektir”  diyerek gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Fotoğrafçılık Kursu eğitmeni Sebahattin Güven, ayrıca Yalova Belediyesi Karanfil Evleri bünyesinde 30 Temmuz’da başlayıp 10 Eylül’de biten Fotoğrafçılık Kursuna katılan 17 kursiyerin başarıyla mezun olduğunu  da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim