Yalova Gençlik Merkezi yeni dönem çalışmalarına başlıyor. Bu kapsamda açılacak olan kurslar da netleşti. Gençlere ücretsiz olarak sağlanan bu kurslar ile gençlerin becerilerinin ortaya çıkartılması da sağlanıyor. Yalova Gençlik Merkezi yetkilileri okulları gezerek etkinlik ve kursların anlatıldığı afişleri asmaya başladılar. Okul yöneticileri ile de bir araya gelen Gençlik Merkezi yetkilileri, gençlerin merkezlere yönlendirilmesi için destek istiyorlar.
Yalova Gençlik Merkezileri bünyesinde şu atölye, kurs ve etkinlikler yer alıyor; İngilizce, İşaret Dili Eğitimi, Geleneksel Türk Okçuluğu, Kodlama Eğitimi, Kort Tenisi, Tiyatro-Drama, Fotoğrafçılık Eğitimi, Grafik Tasarım Eğitimi, Temel Bilgisayar Eğitimi, AUTOCAD Eğitimi, Diksiyon Eğitimi, Kaligrafi Eğitimi, Gitar Eğitimi, Bağlama Eğitimi, Ney Eğitimi, Keman Eğitimi, Satranç Eğitimi, Resim Eğitimi, Gönüllü Gençlik Çalışması, Oryantring, Karikatür Eğitimi, Akıl ve Zeka Oyunları
Yalova Gençlik Merkezi yetkilileri 12-29 yaş aralığındaki tüm gençleri bu kurslara davet ederken velilerin de gençlerin bu imkandan faydalanmalarına destek sağlamasını istediler.

Editör: TE Bilişim