Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü için yaptırılan yeni hizmet binasının geçici kabul işlemi gerçekleştirildi. Bina taahhüt edilen teslim tarihinden önce tamamlandı.
Temeli Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'in katıldığı bir törenle geçtiğimiz yıl atılan Halk Eğitim Merkezi yeni hizmet binası 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Bodrum ve zemin dahil 3 kattan ibaret  bin 627 metre kare kapalı alana sahip yeni Halk Eğitim Merkezi Hizmet Binası ve eski Müdürlük Hizmet Binası inşaatı onarım işi geçici kabulü de yapıldı. Konuyla ilgili olarak Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu detaylara yer verildi, "Müdürlüğümüzce oluşturulan Geçici Kabul Komisyonu 03.07.2017 tarihinde inşaatta çalışmalarını tamamlayarak eksiklikleri tespit etmiş ve bu eksiklikler için işin yüklenicisine 31.07.2017 tarihine kadar süre verilmiş, eksikliklerin tamamlanmasına müteakip yeni Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmet binası Yalova'mıza kazandırılacak olu; Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilerek hizmete girecektir"

12 derslikli, 100 kişilik sunum odası ve idari odaları bulunan ek hizmet binası, modern teknolojilerle donatılacak ve kursiyerlere daha iyi hizmet verecek.

Editör: TE Bilişim