Bütün bir yıl süren eğitim maratonunun sonuna yaklaşılan şu günlerde Atatürk İlkokulu öğrencileri yıl sonu gösterileri ile görücüye çıktı. Aylardır hazırlanan gösterileri RDKM'de sunan miniklerin gösteriler öncesinde yaşadıkları heyecansa görülmeye değerdi. 400 kişilik salonu hınca hınç dolduran aileler ise en az minikler kadar heyecan yaşadılar.

Yalova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman'ın da izlediği gösteriler öncesinde kürsüye gelen Atatürk İlk ve Ortaokulu Müdürü Hüseyin Nergiz ilin en eski eğitim kurumlarından birisi durumundaki Atatürk İlk ve Ortaokulunun çıtayı her geçen gün daha da yükselttiğini söyledi. Gösterilerin provalarını izlediğini ve öğrencilerle bir kez daha gurur duyduğunu vurgulayan Nergiz folklor gösterilerini hazırlayan eğitmenler, öğretmenler ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Halkoyunları, Tiyatro, Ritim ve Drama gösterilerinin yanı sıra Ebru ve boyama çalışmalarının da yer aldığı gösterilerde sahneye çıkan minikler sundukları gösterilerle kelimenin tam anlamıyla izleyenleri büyülediler. Rengarenk kıyafetleri ve profesyonel tavırlarıyla tüm beğenileri toplayan minikler dakikalarca alkış aldılar.

Gösteriler sonrasında Yalova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman'da yapılan Ebru çalışmasına eşlik etti.

Editör: TE Bilişim