Geçtiğimiz günlerde Sultaniye Şehit Baçerettin Özgür İlkokulu’na Yalova Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan katkılardan dolayı okula davet edilen Başkan Celal Özel ve yönetim kurulu üyeleri Sultaniye Şehit Baçerettin Özgür İlkokulu’nu ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında okuldaki eğitim çalışmaları hakkında Okul Müdürü Nazmi Karahasanoğlu’ndan bilgi alan başkan Celal Özel, “Bir ülkenin geleceğinin şekillenmesi eğitimle mümkün olacaktır. Hepimiz yaptığımız işlerde en iyisini yapmanın gayreti içinde olmalıyız. Yalova her alanda olduğu gibi eğitimde de Türkiye’de ilk sıralarda yer almalıdır. Bunun için siz değerli eğitimciler, eğitimin ilk basamağı olan bu okullarda, çevresinde en iyi eğitimi veren ve veliler tarafından ısrarla istenilen bir kurum haline gelmek için elinizden geleni yapmalısınız. Unutmayalım ki her yarışta bir tane birinci vardır. Ben 3-5 yıl içerisinde dinamik ve hedefleri olan bu eğitim kadrosuyla Sultaniye Şehit Baçerettin Özgür İlkokuu’nun Yalova’da ilk beş okul arasına gireceğine inanıyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sultaniye Şehit Baçerettin Özgür İlkokulu Okul Müdürü Nazmi Karahasanoğlu,” “2009 yılından bugüne kadar okulumuza devlet, veli ve hayırsever vatandaşların katkıları ile 200 bin TL’yi aşan yatırım yapılmıştır. Her geçen yıl okulda verilen eğitimin kalitesi yükselmektedir. Bu vesile ile okulumuza hiçbir zaman katkılarını esirgemeyen Nusret Karaalioğlu, H. Hayrullah Sarıhan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Erol Tunç, Hayrettin Karaca, Tevfik Köse, Nuri Yıldırım , Abdurrahman Tutuğ, Ramazan Kopuz, Yaşar Boz, Murat Bektaş , Cemal Şen , Ecz. Muhsin Kurumaz, Cevdet Ergun ve Mehmet Bektaş’a teşekkür ederim. Sizler gibi değerli hayırsever vatandaşların eğitime vermiş olduğu bu katkılar hepimizin görev aşkını, heyecanını, başarabilme isteğini daha da artırmaktadır” şeklinde konuştu.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Sami Akyol okula katkılarından dolayı Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel’e bir teşekkür plaketi sundu.
Editör: TE Bilişim