Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan il genelindeki okulların müdürleri ve Okul Aile Birliği başkanları ile toplantılar gerçekleştirerek yeni eğitim ve öğretim yılı hakkında bilgiler aktardı.
2016/2017 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Okul Aile Birlikleri ve okul yöneticileri de çalışmalarına başladı. Bu kapsamda yeni eğitim öğretim yılında ne gibi çalışmalar yapılacağı ise düzenlenen 2 ayrı toplantı ile aktarıldı. Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ilk olarak Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda il genelindeki okulların okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Turan çalışmalarda Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğine uyulması gerektiğine dikkat çekti. Okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin dayanışma ve tam bir birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerinin gerektiğini vurgulayan Turan bu konuda kendilerinin de üzerlerine düşen her şeyi yerine getireceklerini belirtti.
Turan ardından il genelindeki okulların müdürleri ile bir araya geldi. Uygulama Oteli Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda 2016/2017 eğitim öğretim yılı müfredat programı görüşüldü. 2015/2016 yılı eğitim döneminde sınav sonuçlarının da masaya yatırıldığı toplantıda önümüzdeki süreçte gerçekleşecek sınavlarda Yalova'nın daha başarılı sonuçlar elde etmesi için herkesin elinden gelenin en iyisini yapması gerektiğinin altı çizildi. 

Editör: TE Bilişim