Altınova Vakıfbank İlkokulu Konferans Salonu’nun eksiklikleri giderilip, yenilenerek törenle hizmete açıldı. Törende okullara spor malzemeleri de dağıtıldı.

“Olmazsa olmazımız”

Yalova İl Genel Meclisi, Altınova Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla oluşturulan salon ve malzeme yardımı töreninde konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, eğitime her zaman destek verdiklerini dile getirerek, “Eğitim bizim olmazsa olmazımız. İmkanlarımız çerçevesinde okullarımızın ve öğrencilerimizin taleplerini yerine getiriyoruz” dedi.

“Her okula yardım”

Yalova genelinde tüm okullara yardımlarda bulunduklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, “AK Parti iktidarında çocuklarımız kitap aramıyor. Ders kitapları sıralarına geliyor. Çocuklarımız çağın gereklerine uygun olarak eğitim görüyor. Akıllı tahtalarda bilgisayarlarla eğitim görüyor. Son 12 yılda 80 yılda alınan öğretmenden fazla atama yaptık. Yalova genelinde de eğitim alanında önemli atılımlar ve başarılar elde ettik. Ben tüm eğitim camiamızı kutluyorum” dedi.

“Önemli başarılar”

Altınova’nın eğitim alanında da önemli başarılar elde ettiğini ifade eden İlçe Kaymakamı Zafer Engin, “Özellikle sporun her branşında Altınova önemli başarılar elde ediyor. Eğitim başarısında da il genelinde oldukça önemli bir yerdeyiz. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Geniş katılım

Vakıfbank İlkokulu’ndaki törene; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İl Genel Meclisi Sekreteri Selim Karahan, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, CHP İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Çorbacı Ve Mustafa Tunalı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova Belediyesi Meclis Üyeleri, Vakıfbank İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı İmdat Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Editör: TE Bilişim