Yalova Valisi Tuğba Yılmaz il genelinde yapımı devam eden okulların inşaatlarını gezerek firma yetkilileri ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'dan bilgiler aldı.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz eğitim ve öğretim faaliyetlerine verdiği önemi bulduğu her fırsatta okul inşa çalışmaları konusunda bilgiler alarak gösteriyor. Bu kapsamda yapımı devam eden 24 derslikli Anadolu Lisesi ve Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Yılmaz Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje ve Yapım İşleri Şube Müdürü Özkan Yazgan ile müteahhit firma yetkililerinde bilgiler aldı. İnşaatın belirlenen zamandan önce bitirilmesi konusunda firma yetkililerinde de talepte bulunan Yılmaz, bir ilde eğitimin en iyi şekilde verilmesinin o ildeki okulların fiziki şartlarıyla da doğru orantılı olduğunu dile getirdi. Bu nedenle de ildeki okul sayısının artmasının önemine değinen Yılmaz Yalova'nın eğitim kalitesinin daha yukarılara taşınması için elinden gelen gayreti göstereceğini vurguladı.

Yılmaz il merkezi ve ilçelerdeki yapımı devam eden okul inşaatlarını da her fırsatta gezerek yetkililerden bilgiler almayı sürdürüyor. 

Editör: TE Bilişim