Avusturya'da yapılan Avrupa Yıldızlar Gençler Masa Tenisi Şampiyonası'nda, karışık çiftlerde mücadele eden sporcularımız İbrahim Gündüz ve Damla Üzel çifti, ilk turda Hırvat çifti 3-0, ardından Fransız çifti 3-2, ardından İtalyan çifti 3-2, ardından Avusturyalı çifti 3-1 ve en son Romen çifti de 3-1 yenerek yarı finale kaldılar.

Yarı final maçında diğer Romen çifte kaybeden sporcularımız bronz madalya alarak Avrupa 3.sü olmuş oldular. Yalova Bahçeşehir Koleji Masa Tenisi Takımı 2009'dan bu yana 3 yıl üst üste Türkiye Şampiyonu oldu. Bahçeşehirli sporcular bu yıl Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi'nin açılmasıyla yine Bahçeşehir formasıyla Masa Tenisi'nde Türkiye 2.si, Dünya 6.sı, Balkan Şampiyonu oldular.

Bahçeşehirli raketler son olarak Avrupa 3.'lüğünü hem ülkemize hem de okullarına getirdiler. Yalova Bahçeşehir & Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Mesut Acar, Kampüs Müdürü Abdullah Karaca, İlköğretim Müdürü Dilek Babaeker ve Müdür Yardımcısı Semahat Acar'ın katılımıyla Bahçeşehir Anadolu Lisesi'nde ödül töreni düzenlendi. Yalova Bahçeşehir & Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Mesut Acar, Bahçeşehirli Milli sporcu  İbrahim Gündüz'ü göstermiş olduğu başarısından dolayı kutlayarak hediyesini takdim etti. Özel Yalova Uğur Dershanesi'nden eğitim bursu da kazandığını belirten Sayın Mesut Acar, bu başarıda emeği büyük olan Milli Antrenörümüz Bayram Ali Yıldız'ı  tebrik ederek, başarılarının devamını 
diledi.
Editör: TE Bilişim