Açıldığından bu yana her Ramazan müşterilerine sunduğu açık büfe hizmetiyle de diğer Uygulama Otellerinden ayrılıyor.  Yalova Uygulama Oteli ve Okul Müdürü Osman Camcı, Uygulama Oteli'nin açıldığından bu yana 8 senedir her Ramazan konuklarına açık büfe hizmeti sunduğunu ve otelde guruplara özel fiyatlar ve menü çeşitleriyle iftar verildiğini belirtti. 

Otelde konaklayan ve dışarıdan gelen müşterilerden olumlu dönüşler aldıklarını söyleyen Camcı, “Biz otel bu otelde öğrencilerimizin standardının daha üst seviyeye çıkması için okulda uygulanan teorik dersleri usta öğreticiler nezaretinde uygulamalı olarak yaptırıyoruz. Buda hem Yalova Uygulama Otelinin kalitesini arttırıyor hem de müşterilerden olumlu dönüşler almamızı sağlıyor. Otelin yeniliklere ayak uydura bilmesi için zaman zaman otel içindeki eskiyen ekipmanları yenileriyle değiştiriyoruz. Hizmet kalitemizi yükseltmek için yaptığımız bu değişiklikler müşteriler tarafından beğeniyle karşılanıyor.” diye konuştu. 

Yalova Uygulama Oteli yiyecek İçecek hizmetleri bölüm şefi Ferhat Karataş da “Yalova uygulama oteli baş aşçısı Ferit Doğan ve ekibinin hazırladığı büfede 40 çeşit soğuk ve zeytinyağlı, 20 çeşit iftariyelik, 15 çeşit tatlı, 2 çeşit çorba, 3 çeşit et yemeği, içecek ve ekmek büfesi olmak üzere zengin bir büfeye sahibiz. Bunun yanında açık büfe sahur hizmetimizde vardır. Uygun fiyat tarifesi uyguladığımız açık büfe hizmetimizde Tüm haklımızı Yalova Uygulama Oteline bekliyoruz. Otelin Ramazan büfesi her akşam ortalama 70 – 80 kişiye restoranımızda hizmet veriyor. Bu hizmeti sunarken mutfakta 4 usta öğretici ile 6 stajyer öğrenci, serviste ise 4 usta öğretici ve 6 stajyer ile gelen misafirlere hizmet veriyoruz. Böylece öğrencilerimizi uygulamalı olarak eğiterek müşteri ile daha iyi iletişim kurmasını ve tecrübe kazanmasını sağlıyoruz.” dedi.
Editör: TE Bilişim