Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi meslek alanlarına ait ders içeriklerine ilişkin uzaktan eğitim videoları, Kaşgarlı Mahmut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo Televizyon alanı öğretmenleri ve usta öğreticilerinin desteğiyle çekilerek TRT EBA TV Lise kanalında ve www.eba.gov.tr adresinde yayımlanıyor.

Denizcilik Alanı

Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi denizcilik alanı seyir dersi video anlatımları alan öğretmeni Hasan Şenol tarafından yapılırken ders videolarının çekimi ve montajı Kaşgarlı Mahmut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Usta Öğreticileri Sezgin Altınel ve Fatih Genç tarafından gerçekleştiriliyor. Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kurulan sette gerçekleştirilen ders videosu çekimlerinin kurgusu Kaşgarlı Mahmut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi laboratuvarlarında yapılıyor. Öğretmenlerimizin gönüllük esasıyla görev aldığı bu projede, Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü Mustafa Yumuk EBA video yükleme il sorumlusu olarak görev yapıyor.

Mesleki Eğitimde Yalovalı Öğretmenlerden Büyük Katkı

Uzaktan eğitim faaliyetlerinden öğrencilerimizin sürekli faydalanması amacıyla meslek alanlarının tüm meslek derslerinde ihtiyaç duyulan ders içeriklerine ait uzaktan eğitim videolarının çekimleri Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı 35 ilimizde bulunan okullarda gerçekleştirilmekte olup bu projeye Yalovalı öğretmenler denizcilik alanında katkı veriyor. Çekimlerin başladığı günden bugüne EBA TV Lise kanalında yayınlanmak üzere 20 ders videosunun çekimi tamamlandı. 16 ders videosunun kurgu işlemi tamamlanarak videolar EBA'ya yüklendi.

Editör: TE Bilişim