Yalova Atatürk ilköğretim okulu sosyal destek projesi kapsamında Erzurum Şenkaya İlçesi Alıcık Köyü İlkokuluna kırtasiye ve kitap yardımı yaptı.
Atatürk İlköğretim yetkilileri ise düzenlenen yardım kampanyası ile ilgili, “Atatürk ilkokulu Toplum Hizmeti çalışmaları kapsamında, 2/İ sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Çimen Naman’ın öncülüğünde Erzurum Şenkaya İlçesi Alıcık Köyü İlkokulu öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımında bulunuldu. Çimen öğretmen ve 2/İ sınıfının düzenlediği yardım kampanyasına okulumuzun tüm  öğrenci ve öğretmenleri kısa zamanda destek verdi. Sosyal sorumluluk içeren ve toplumsal kaynaşmaya vesile olan bu kampanyaya katkı sağlayan öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.
Erzurum Şenkaya İlçesi Alıcık Köyü İlkokulu öğretmeni Gülsüm Gür geçen sene okulumuzda görev yaptı, Bizde Erzurum Alıcık Köyünde görev yapan öğretmenimizi unutmadık ve  maddi imkansızlık içinde olan çocuklarımızın başta boyama kitabı, roman, defter, kalem ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz, biz devlet adına bu çocukları okutabildiğimiz kadar, ellerinden tutabildiğimiz kadar tutmalıyız. Tarihimiz, geçmişimiz, kültürümüz, her şeyimiz bu çocuklara emanet olacak.Biz bunların eğitimine katkıda bulunacağız. Eğitimine katkıda bulunmadığımız her çocuğun vebali bizim boynumuzadır. Bu hassasiyetle hareket ediyoruz, inşallah daha güzel işler yapacağız. Burada görev yapan öğretmen arkadaşlara ve tüm öğrencilerimize velilere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Editör: TE Bilişim