Oda olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer aldıklarını belirten Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Uzun yıllardır üyelerimizin ve meclisimizin destekleriyle vermiş olduğumuz burslarımıza bu yıl da devam ediyoruz.

Yurt içinde lisans düzeyinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik burs sağlanması amacıyla yapılan duyuru neticesinde, 140 öğrencimiz burs müracaatında bulunmuştur. Odamız Burs Komisyonunu tarafından yapılan başvurular incelenerek 2018-2019 öğrenim yılı için 45 öğrenciye verilmesi planlanan burs için YTSO Burs Yönetmeliği şartlarını yerine getiren tüm öğrencilere burs verilmesini önermiştir. Burs komisyonumuzun önerisi Kasım Ayı Meclis toplantımızda oy birliği ile kabul edilmiş, geçmiş yıllarda hak kazanmış 30 öğrenciyle birlikte odamızdan burs alan öğrenci sayısı 90’a ulaşmıştır.

Öğrencilerimiz, gençlerimiz bizim yarınlarımızdır. Onların eğitimlerine küçük de olsa bir katkı sunabilmek bizler açısından da büyük bir memnuniyet kaynağıdır. Bu anlamlı faaliyete yıllar boyu destek vermiş ve halen destek olan tüm Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile oda üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum. Öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim