Anasınıfı öğrencileri hayal dünyasındaki okulu kağıda yansıtırken birbirinden güzel resimler ortaya çıktı. Çocukların resim yapmak için sınıflara geçmesiyle başlayan program, bahçe oyunları ile devam etti. Şişme oyun alanlarında ve müzik eşliğinde eğlenen çocuklar en son ödül törenine katıldı.

Sunuculuğunu televizyon sunuculuğu yapan Burak Sezen’in üstlendiği ödül töreninde konuşan Müdür Yardımcısı Yılmaz Şenlik, “Çin atasözü derki; bir
yılını düşünen pirinç eksin, on yılını düşünen kavak diksin , yüz yılını düşünen insan yetiştirsin. Bizler de ülkemizin kaderine tesir edecek bugünün küçükleri yarının büyükleri sevgili çocuklarımızı okul kavramı etrafında buluşturarak güzel bir hedef oluşturmalarını sağlamak istedik. Eğitim beşikten mezara kadar devam eder. Bu çocuklar eğitimin ilk basamağında, gömleğin ilk düğmesini doğru düğmelemezse sonrası hep yanlış olacaktır.

İlk adım öncesi çocuklarımızı bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günün kaybeden çocuğu yok. Çocuklarımız madalyalarını taktığında onların mutluluğunu hepimiz gördük. Bahçede yapılan eğlencelerde çocuklarımız eğlendi. Bu ortam tüm çocuklarımızın sosyalleşmesine katkı sağlamıştır. Bugün burada Fatihler, Yavuzlar, Kanuniler, Mehmet Akifler, Yunus Emreler bulunuyor. Yeter ki bizler onları doğru destekleyelim. Tüm öğrenci ve velilerimize eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Programda Yücebilgili Keman kulübü ve Halk Oyunları Kulübü gösterileriyle seyirciden büyük alkış aldı. Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu Jimnastik Grubu, Jonglör ve illüzyonistin gösterileri ilgiyle izlendi. Dereceye giren Çocukların bisikletlerini, katılan okulların ise plaketlerini alması ile program şenlik havasında  sona erdi.
Editör: TE Bilişim