Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 2017 yılında da düzenlediği çeşitli mesleki kurslarla çalışanların niteliklerini geliştirmeleri ve yeni beceriler kazanmalarına katkı sunuyor. YÜSEM tarafından düzenlenen Genel Yangın Eğitimi ve Yangın Eğitici Eğitimine başvurular 20 Şubat tarihine kadar yapılabilecek.
Genel Yangın Eğitimine katılmak isteyen adaylar için eğitim ücretinin 150 Lira ve Yangın Eğitici Eğitimi kurs ücretinin ise bin 350 Lira olduğu belirtildi. YÜSEM’in yeni dönem kurslarından birisi olan Yangın Eğitici Eğitimleri toplam 45 saatten oluşuyor. Eğitimlerin ise 22 Şubat tarihinde başlayıp 25 Şubat tarihinde sona ereceği belirtildi. Yangın Eğitici Eğitimi ile ilgili olarak YÜSEM’den yapılan bilgilendirmede, “Kursumuzun eğitim süresi 45 saat olarak açıklanmıştır. Eğitimlerin 18 saati teorik ve 27 saati de uygulamalı olarak gerçekleştirilmektedir. Grubun eğitim ve tecrübe seviyesine bağlı 4 veya 5 gündür. Başvurular 20 Şubat tarihine kadar yapılabilir” denildi.
Her iki kursa da başvuruda bulunmak isteyen adaylar YÜSEM’in 0226 815 58 98 numaralı telefon ve [email protected] elektronik posta adresi ile iletişime geçebilecekler.

Editör: TE Bilişim