Armutlu Belediyesi ilçede akıllı su sayacı kullanmaya başlayan abonelere su yüklemelerinde %20'lik indirim uygulanacağını duyurdu. 
Bir süre önce akıllı su sayacı uygulamasını devreye sokan Armutlu Belediyesi akıllı su sayacı kullanımının özendirilmesi amacıyla yeni bir çalışma başlattı. Belediye Ağustos ayında devreye soktuğu yeni uygulama ile akıllı su sayacı alarak su yüklemesi yapan abonelere suyun %20 indirimli olarak verileceği duyuruldu. Bu uygulama vatandaşları da memnun etti. Belediyeyi kutlayan vatandaşlar, "Akıllı su sayacı ile artık su borçlanması dönemi kapandı. Parasını ödüyor ve suyunuzu kullanıyorsunuz. Bu sistem zaten çok iyi. Buna bir de %20'lik indirim getirildi ki bu da akıllı su sayacı kullanımını daha da cazip hale getiriyor. Bu uygulamayı devreye sokan belediyemizi yürekten kutluyoruz" diye konuştular. 
Armutlu Belediyesi yetkilileri ise, "Akıllı su sayacı taktıran vatandaşlarımız sularının parasını hemen ödüyor ve kullanıyorlar. O nedenle onların bu uygulama ile bir nebzede olsa avantajlı duruma geçmelerini istedik. Öte yandan akıllı su sayacı abonelerinin suyu %20 indirimli kullandığını gören diğer abonelerinde bu su sayacını taktırmalarını özendirmeyi hedefledik. Ağustos ayında devreye giren uygulama sonrasında ilçede akıllı su sayacı taktıran sayısında gözle görülür bir artış yaşandı. Bu da bizleri sevindirdi" diye konuştular. 
Editör: TE Bilişim