Yalova Belediyesi tarafından yaptırılan iki ayrı katlı otoparktan birisi olan İstanbul Caddesi girişindeki Çarşı Katlı Otoparkı bugün saat 14’te gerçekleştirilecek törenle hizmete açılıyor. Bugün itibariyle dört caddeye getirilen park yasağıyla entegre olarak hizmete girecek olan çarşı katlı otoparkı ile birlikte Yalova trafiğinde de rahatlama sağlanması hedefleniyor.

Kapalı Pazar yerinde yapımı devam eden katlı otoparkın da hizmete girmesiyle Yalova’nın şehir kimliğine de önemli katkı sunacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Yılmaz, ”Yalova artık bir şehir kimliğine kavuşuyor. Bu tür düzenlemelerin olması da doğal, vatandaşlar da bu tür uygulamalara alışacak” dedi.

Tek taraflı park yasağı bugün başlıyor…

Öte yandan bugün Yalova’nın dört ana caddesinde getirilen tek taraflı park yasağı da bugün itibariyle başlıyor. İstanbul Caddesi, Sefabey Caddesi, Mimar Sinan Caddesi’nin Sefabey, Cumhuriyet Caddesi arası, Cumhuriyet Caddesinin tamamı, Fatih Caddesi köprü, İsmet Acar Caddesi’nde ise tek taraflı olmak üzere park yasağı uygulamasına geçiliyor. Uygulamayla araçlar sadece caddelerde bulunan ceplerde alışveriş için beş dakikalığına duraklama yapabilecekler.

Editör: TE Bilişim