Ford Cargo müşterilerine satıştan servise, yedek parçadan ikinci ele tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için Bursa’ya yeni bir 4S plaza inşa eden Ford Trucks Bursa Bayisi Erdeğer Otomotiv, açılışını Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Ford Otosan Genel  Müdürü Haydar Yenigün, Koç Holding ve Ford Otosan’ın üst düzey yöneticileri ve yerel yöneticilerin katılımıyla yaptı. Törende bir konuşma yapan Ali Y. Koç, yeni yapılanma doğrultusunda Haziran sonuna kadar 13 yeni tesis açılacağını 2014 yılı itibariyle de 25 bayinin 4S konsepti ile müşterilere hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Erdeğer Bayi müşterilerine daha kaliteli ve konforlu hizmet verecek

Toplam 6000m2 alan üzerine kurulu tesis, 3700m2 kapalı kullanım alanına ve 4500 m2 açık alana sahip ve YASİAD (Yalova Aktif Sanayi İş Adamları Derneği) ve YTSO (Yalova Ticaret Sanayi Odası) üyesi olan

Erdeğer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Erdoğan da törende yaptığı konuşmada Ford Trucks’ı Yalova’da temsil etmekten gurur duyduklarını ve Ford markasına yatırımlarını sürdüreceklerini belirtti.

Erdoğan, “Son derece modern ve müşteri odaklı yeni binamızla müşterilerimize daha kaliteli ve konforlu hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, “Ford Otosan Ailesi’ne 2007 yılında katılan Erdeğer Otomotiv; Yalova tesisinde binek, hafif ve ağır ticari ürün gruplarında müşterilere en iyi şekilde hizmet verirken, bu başarısını şimdi de Ford Trucks tesisiyle Bursa’ya taşıyor. Bu kıymetli yatırımı, 8 ay gibi kısa bir sürede hizmete açtıkları için Erdoğan ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim