Yasiad’ı yeni dernek binasında ziyaret eden Erhan Dede, Yönetim Kurulu üyeleri ve Dernek Başkanı Birol Önderoğlu ile görüşerek, Yasiad üyeleriyle tanışmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Yasiad Yönetim Kurulu Başkanı Birol Önderoğlu ziyarette yaptığı konuşmada; Amacımız üyelerimize her açıdan faydalı olmak. İşkur gibi Kosgeb gibi iş dünyasını ilgilendiren kurumların işverene sunduğu imkanlar konusunda üyelerimizi bilgilendirmek. İşçi Sağlığı ve Güvenliği gibi, İş Hukuku gibi konularda seminerler düzenleyerek üyelerimiz bilgilendirmek istiyoruz. Bu kapsamda sizlerle programlar yapmak istiyoruz" dedi.

İşkur  İl Müdürü Erhan Dede, İşkur’un işçi bulmanın yanında, işe başlama eğitimleri, iş yeri uzmanları sayesinde iş yerlerinin insan kaynakları departmanı gibi hizmet verdiğini dile getirdi. İşkur’un işyerlerine verdiği teşvikleri anlatan Dede, gerek duyulduğunda Yasiad  üyeleri ile İşkur uzmanlarının katıldığı bilgilendirme toplantıları yapabileceklerini söyledi. İşkur’un bu anlamda her türlü işbirliğine açık olduğuna belirten Erhan Dede, ortak projeler yapılabileceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim