YTSO seçimlerinin ardından, 13 meslek komitesinde görev yapacak olan üyeler toplanarak komitelerin başkan ve başkan yardımcılarını belirledi.

1. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 1. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Sercan Şık, Mustafa Dağ, Nihat Tümer, Gökan Doğan, Muhammet Mustafa Takat, Serkan Yıldız ile Davut Cengiz iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Gökan Doğan seçilirken Başkan Yardımcısı da Muhammet Mustafa Takat oldu. Asil komite üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda, 1. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

2. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Özkan Şenel, Adem Gülsün, Taner Yaman, Fırat Koray Ünallı, Çetin Tügen ve Ferdi Başerli iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Ferdi Başerli seçilirken Başkan Yardımcısı da Çetin Tügen oldu. Asil komite üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda, 2. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

3. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Çiçekçilik sektörü temsilcilerinden oluşan 3. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Süleyman Selami Doğancı, Ahmet Dündar, Ali Varol, Nayil Şanver ile Murat Öztürk iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Ahmet Dündar seçilirken Başkan Yardımcısı da Murat Öztürk oldu.

4. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Ünal Yıldız, Metin Soysal, Tülay Güven, Mehmet Eşsiz, Engin Aykul, Cem Mete Okur ile Ahmet Gökhan Şençevik iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Engin Aykul seçilirken Başkan Yardımcısı da Mehmet Eşsiz oldu. Asil komite üyelerinin tam katılım gösterdiği toplantıda, 4. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

5. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Kenan Engin, Ertan Gak, Turhan Soysal, Erdem Genel ile Adnan Aslan iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Adnan Aslan seçilirken Başkan Yardımcısı da Erdem Genel oldu. Asil komite üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda, 5. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

6. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Selahattin Yıldız, Hakan Gençer, Levent Durmuş, Yakup Tut, Mustafa Zeyit ile Erman Mete iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Levent Durmuş seçilirken Başkan Yardımcısı da Yakup Tut oldu. Asil komite üyelerinin tam katılım gösterdiği toplantıda, 6. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

7. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Banka ve Sigortacılık sektörü temsilcilerinden oluşan 7. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Mehmet Görpe, Ayşegül Karayavuz, Ercan Özel, Rahmi Üstel ile Güven Şahin iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Mehmet Görpe seçilirken Başkan Yardımcısı da Ayşegül Karayavuz oldu.

8. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Tahsin Becan, Galip Atik, Köksal Ketenci, Yakup Erdinç, Aysu Aksakal, Süheyla Uzuneser ile Evren Çınar iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Aysu Aksakal seçilirken Başkan Yardımcısı da Süheyla Uzuneser oldu. Asil komite üyelerinin tam katılım gösterdiği toplantıda, 8. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

9. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Gemi İnşa Sanayi ve Makine İmalatı sektörü temsilcilerinden oluşan 9. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Sefer Karaot, Nusret Karaalioğlu, Abubekir Yılmaz, Ertan Nal, Şahin Güngör, Barbaros Küçükbayraktar ile Nuriye Özkanoğlu iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Ertan Nal seçilirken Başkan Yardımcısı da Nuriye Özkanoğlu oldu.

10. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Ertuğrul Evci, Tamer Yazıcı, Mustafa Ümit Gülsüm, Gülhan Kale, Günay Uğur ile Osman Tokgün iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Osman Tokgün seçilirken Başkan Yardımcısı da Gülhan Kale oldu. Asil komite üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda, 10. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

11. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 11. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Cemil Demiryürek, Şenol Sezer, Levent Tokay, Yiğit Eroğlu ile Selen Ceylan Kurt iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Selen Ceylan Kurt seçilirken Başkan Yardımcısı da Levent Tokay oldu. Asil komite üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda, 11. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

12. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Özgür Teztürer, Ufuk Yalçın, Ayşen Yakar Soysal ile Turgay Gücün iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Ufuk Yalçın seçilirken Başkan Yardımcısı da Ayşen Yakar Soysal oldu. Asil komite üyelerinin tam katılım gösterdiği toplantıda, 12. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

13. KOMİTE

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 13. Meslek Komitesi üyeleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen YTSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Komite toplantısına Muhammet Sarıoğlu, Abdurrahman Tutuğ, Serkan Temel, Cevdet Sancaktutan, İsmail Tütün, Özkan Kıral ile İbrahim Araz iştirak ettiler. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Cevdet Sancaktutan seçilirken Başkan Yardımcısı da İsmail Tütün oldu. Asil komite üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda, 13. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlendikten sonra üyelerin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

Editör: TE Bilişim