Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği (YAKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak, pandemi sürecinde mağdur olan kantinci esnaf ve kantin çalışanları için 400 koli erzak yardımını dağıtmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak, pandemi döneminin en mağdur kesimi olduklarını söyledi. Işılak, “10 aydır çalışamayan ve 1 TL dahi siftah yapamamış olan kantinci esnafımız ve kantinlerde çalışan vatandaşlarımıza katkı sunuyoruz. Kantincilerimiz ve çalışanları, topyekûn bu sektörün içerisinde yer alan insanlarımız oldukça mağdur durumda” dedi.

Hayırseverlere Teşekkür             

Hayırseverlere ve bu konuda katkısı olanlara da teşekkür eden Işılak, “Kantin işletmecilerimiz ve kantin çalışanlarımız başta olmak üzere Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu olarak tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi esnaflarımıza ve kantin çalışanlarımıza katkıda bulunuyoruz. Bu kapsamda temin ettiğimiz 400 koli erzakın dağıtımını sürdürüyoruz. Ülke olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe yardımlaşma ve dayanışmaya ihtiyaç var. Bu vesile ile Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu olarak ihtiyaç sahibi esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza yapmış oldukları katkılar ile destek veren tüm hayırseverlerimize de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim