İstanbul Caddesi'nde yer alan mağaza ziyaretinde Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu'nun yanı sıra Yalova Üniversitesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Güler'de bulundu.

Yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getiren El-PA BEKO sahibi Salim Dönmez, “ Yalova Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr. Niyazi Eruslu ve üniversitemiz Özel Kalem Müdürü Mehmet Güler'in mağazamızı ziyaret etmelerinden çok mutlu olduk. Koç Holding'in “Ülkem için Engel Tanımıyorum” Projesine de Yalova Üniversitesi'nin destek olması bizim için büyük memnuniyettir. Sayın Rektörümüz proje kapsamında düzenlediğimiz Engelliye doğru Yaklaşım eğitimlerimizi 8 Mayıs tarihinde üniversite öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirebileceğimizin sözünü verdi. Rektörümüzün mağazamız hakkında düşünceleride bizleri onure etmiştir” dedi.

BEKO'nun bir dünya markası olduğunu dile getiren ve yeni yapılacak kampüs ile ilgili olarak Dönmez'e bilgi veren Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Niyazi Eruslu, “El-Pa BEKO'yu gerek sosyal sorumluluk projelerinden gerekse BEKO markasına yakışarak yaptığı çalışmaları ile yakından takip etmekteyiz. Bugünde mağazayı yakından tanımak ve ziyaret etmek istedik. Yalova Üniversitesi olarak Sayın Salim Dönmez'in Yalova sorumlusu olduğu Koç Holding'in “Ülkem için Engel Tanımıyorum” Projesine de Yalova Üniversitesi olarak destek vermek istiyoruz. Çalışmalarından dolayı Sayın Dönmez'i kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu günün anısına, Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği kurucu üyesi olan El-PA BEKO sahibi Salim Dönmez'e verdiği desteklerden dolayı üniversiteyi temsilen plaket vererek ziyaretini noktaladı. 

Editör: TE Bilişim