Yalova’da gönüllü yardım severlerin girişimi ile başlatılan ve bugün ihtiyaç sahibi 200 aileye sıcak yemek dağıtan Yalova Aşevi, ramazanda da iftar sofralarına ulaşıyor.
Yeni yerinde hizmet vermeye hazırlanan ve daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için hayırsever ve duyarlı Yalovalıların desteklerini beklediklerini belirten Yalova Aşevi Derneği Yönetim Kurulu başkanı Selçuk Yıldız, “7 yılı aşkın bir süre önce on on beş gönüllü ile birlikte yola çıkan Yalova Aşevi olarak, bugün günde 200 kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunarak, iftar sofralarında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı sürdürüyoruz” dedi.
Hazırlıkları süren Yalova Aşevi’nin yeni hizmet binasının Türkiye’nin benzerleri arasında hijyen açısından en iyilerinden birisi olacağını belirten Yıldız, “Dört adet dükkanı birleştirerek, daha modern, hijyenik koşullarda hizmet vermenin hazırlığı içerisindeyiz. Bunun için de hayırsever duyarlı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Aşevinin yeni binasını hizmete açtıktan sonra diğer projelerimizi de bir bir hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim