Yalova Terminal Binası’nda Ocak 2011’de Digitürk firmasına hizmet vererek çağrı merkezi sektörüne giriş yapan Yalovalı girişimciler Ali Rıza Bozacı ve Hakan Adıgüzel, kurmuş oldukları şirketle Yalova’da büyümeyi ve Yalova insanına istihdam sağlamayı amaç ediniyor.

Çağrı merkezi sektöründe uzun yıllar hizmet veren Yalovalı iki ortak Bozacı ve Adıgüzel, kendi şirketlerinde yeni olanaklar sağlayarak, tecrübeleriyle sektör çalışanlarına yeni iş imkanı yaratıyor.

DNA Çağrı Merkezi Çözümleri  firmasının kuruluş ve hedefleri  hakkında gazetemize bilgilendirmede bulunan DNA İnsan Kaynakları Müdürü Sema Abidinoğlu, “Şirketimiz Ocak 2011’de 15 kişilik kadrosuyla Digitürk firmasına satış hizmetiyle çağrı merkezi sektörüne adım atmıştır. Mart 2012’de ise dünyanın en büyük çevre sivil toplum örgütlerinden Greenpeace’i de kurumsal müşterilerine katarak Ekim 2012’de kadrosunu 70 kişiye çıkartmıştır” diye konuştu.

Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Sema Abidinoğlu, “Kendisini geliştirmek isteyen ve iş bulma konusunda umudunu kaybetmiş Yalovalı gençlere istihdam konusunda yeni bir kapı açıyoruz. Personelimize servis ve öğlen yemeği imkanlarının yanı sıra yeni bir şirket olmamız dolayısıyla şirket içerisinde hızlı kariyer olanakları da sunuyoruz. Bu konuda tecrübeli, tecrübesiz görüşme yaptığımız ve başarılı olacağına inandığımız arkadaşlarla eğitim sonrası çalışmaya başlıyoruz.

Şu anda yeni bir firmayız, ancak çalışanlarımızın sektörde tecrübe kazanmaları ve kariyer olanakları açısından firmamız oldukça cazip koşullara sahip. Burada çağrı merkezinde göreve başlayan satış temsilcisi bir arkadaşımız kalite yönetimi ve satış yönetimi gibi birimlerde kariyer yapabilme imkanına sahip. Yalova’da işsizliğe önemli bir alternatif olduğunu düşündüğümüz çağrı merkezi sektöründe, çalışmaya istekli Yalovalı gençleri firmamıza bekliyoruz"
  dedi.

DNA Çağrı Merkezi Çözümleri İnsan Kaynakları Müdürü Sema Abidinoğlu, çağrı merkezi sektöründe teknik destek ve müşteri hizmetleri desteği de sağlayarak büyümenin hedefleri arasında yer aldığını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim