YTSO bir süre önce yapılan seçimlerle yeni yönetimini belirlemişti. Bu çerçevede YTSO Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. YESO Başkanı Necati Erbul ve yönetim kurulu üyeleri YTSO Başkanı Tahsin Becan’ı makamında ziyaret etti. Becan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Erbul, “YTSO ve YESO Yalova’da esnafın, sanatkarın, ticaret ve iş çevrelerinin temsilcisidir. Bu anlamda her iki oda arasındaki mevcut koordinasyon ve işbirliğini daha da güçlendirmeliyiz. Ben bu vesile ile YTSO Başkanlığı görevine seçilen Tahsin Becan’ı yürekten kutluyor ve görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve Erbul’un sözlerine katıldığını dile getiren YTSO Başkanı Tahsin Becan ise, “Seçimlerimizi tamamlayarak yönetimimizi belirledik. Artık seçimler bitti. Bundan sonra üyelerimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Elbette ilimizin ekonomisine yön veren esnafımız, sanatkarımız, sanayicimiz ve ticaret uğraşanlar için YESO ile koordinasyon ve işbirliği içerisinde olmamız çok önemli. Bu anlamda YES Başkanı Necati Erbul’a katılıyor ve bu işbirliğinin geliştirilmesi için gereken ne varsa yapacağımızı dile getirmek istiyorum” dedi.
YESO başkanı Necati Erbul ve yönetim kurulu üyeleri ardından YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu’nu da ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Sarıoğlu, Erbul ve beraberindekiler istişarelerde bulundular.

Editör: TE Bilişim