YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Engin,  Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Birol Önderoğlu ile Muhammet Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Saraç, Okan Güner, Özkan Şenel, Galip Atik, Ramazan Kaan Saruhan ve Hakan Gencer’den oluşan YTSO Heyeti ilk olarak Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.M.Niyazi Eruslu’yu makamında ziyaret etti. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan odanın yeni yönetimi ve hedeflenen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular. Heyeti makamında ağırlayan Rektör Eruslu yeni yönetime başarılar dileyerek Yalova Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Heyet daha sonra Yalova Valiliğine geçti, heyeti makamında kabul eden Vali Esengül Civelek, “YTSO yeni yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YTSO Yönetim Kurulu ardından Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı ziyaret etti. Yeni Yönetim Kurulu olarak oda ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan; “Yalova’ya ve üyelerimize daha iyi bir hizmet sunmak için göreve geldik. Ziyaretlerimizi tamamlamamızın ardından projelerimize ağırlık vereceğiz” dedi.

YTSO Başkanı Tahsin Becan ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Zorlu bir göreve geldiniz. Allah mahcup etmesin. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar dilerim” diye konuştu.

Başkan Koçal, daha sonra YTSO yöneticilerine Yalova Belediyesi projeleri hakkında bilgiler verdi. 

Editör: TE Bilişim